Persoonlijk advies

Hoewel het aankleden van uw huis iets is wat u prima zelf kunt doen, blijkt het toch vaak een kunst om een interieur te creëren waarin u zich helemaal thuis voelt. Welke kleuren matchen goed, welke materialen versterken elkaar en kunt u beter kiezen voor drukke of rustige dessins in uw interieur? Hoe voegt u meer warmte, gezelligheid en sfeer toe aan uw inrichting? Zomaar een aantal vragen die we regelmatig horen in onze winkel.

Een persoonlijk advies dat afgestemd is op uw woonwensen, smaak en budget is dan een uitkomst. De adviseurs van Meinster Wonen verplaatsen zich in uw situatie met bijbehorende mogelijkheden en kunnen daardoor een advies op maat geven. U hoeft niet meteen rigoureus te verbouwen om tot een ander interieur te komen. Sfeervolle gordijnen, een nieuwe vloer of het toevoegen van kleurrijke accessoires kunnen al een groot effect hebben. Wij zijn thuis in diverse stijlen. Van klassiek tot landelijk en modern.

Kom voor het bekijken van ons aanbod of een persoonlijk interieuradvies naar onze winkel in Den Bommel. Onze adviseurs staan voor u klaar!